Diensten

Vraag om een gratis waardebepaling

De verkoop van een huis start bij het bepalen van de waarde van uw woning. Daarom kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling!
 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan. >

 

Huis verkopen

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken; welke prijs moet u vragen, hoe komt u in contact met eventuele geïnteresseerden en als er een gegadigde is, hoe dan verder?

Ons team en zaakvoerder Patrick hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector en weten als geen ander dat de verkoop van een huis spannend kan zijn. U wordt daarom geholpen met raad EN daad.

Overweegt u een verkoop? Lees hier meer >

 

Huis kopen

Heeft u een huis gezien welke u overweegt te kopen? Ook daarbij kunt u de hulp van een immobiliën expert goed gebruiken!

U kunt dan ook 7 op 7 dagen in de week telefonisch bij ons terecht; uw droomhuis hoeft niet lang te wachten!Lees hier meer over het aankopen van een woning >

 
 

Over ons

Sinds 1992 leidt Patrick Vandebriel een toonaangevend vastgoedkantoor in Deurne, samen met een gedreven team van specialisten in immobiliën. Integriteit en betrouwbaarheid, in combinatie met een serieuze focus op echte kwaliteit, zorgt ervoor dat u in de regio Deurne, Borsbeek, Wommelgem, Borgerhout, Berchem en Merksem als klant op de eerste plaats komt.

Met veel persoonlijke aandacht, een goed advies en een ijzersterke zichtbaarheid in de regio maken we van de aankoop of verkoop van uw huis graag een succes!

Ontdek ons kantoor