Vastgoedmakelaar Century21 Deurne

Ons team staat op ieder moment voor u klaar!

Ons team van experts op het gebied van immobiliën, onder leiding van Patrick Vandebriel, zet elke dag vol passie haar kennis en kunde in voor klanten. Of dit nu gaat om het kopen of verkopen van een huis, of om het bepalen van de waarde van uw huidige woning.

Daarbij werkt u met een Century21 advieskantoor. Het Century21 label garandeert dat u werkt met een wereldwijd georganiseerde kwaliteitsorganisatie die op ieder moment uw belang voorop heeft staan;

  • U wordt goed en professioneel geholpen
  • Onze diensten worden goed en integer uitgevoerd
  • Een persoonlijke aanpak is een vereiste; u weet altijd bij wie u terecht kunt!
  • U kunt gebruik maken van een gratis waardebepaling van uw vastgoed.

Maak hieronder een keuze om uw vervolgstap te bepalen. Heeft u een specifieke vraag over immobiliën of ons Century21 kantoor? Contacteer ons team!

Diensten

Vraag om een gratis waardebepaling

De verkoop van een huis start bij het bepalen van de waarde van uw woning. Daarom kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling!
 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan. >

 

Huis verkopen

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken; welke prijs moet u vragen, hoe komt u in contact met eventuele geïnteresseerden en als er een gegadigde is, hoe dan verder?

Ons team en zaakvoerder Patrick hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector en weten als geen ander dat de verkoop van een huis spannend kan zijn. U wordt daarom geholpen met raad EN daad.

Overweegt u een verkoop? Lees hier meer >

 

Huis kopen

Heeft u een huis gezien welke u overweegt te kopen? Ook daarbij kunt u de hulp van een immobiliën expert goed gebruiken!

U kunt dan ook 7 op 7 dagen in de week telefonisch bij ons terecht; uw droomhuis hoeft niet lang te wachten!Lees hier meer over het aankopen van een woning >