Ik wil een huis kopen

De aankoop van een woning is één van de belangrijke stappen in uw leven. Samen met Patrick Vandebriel en team vindt u het huis van uw dromen. Daarbij richten we ons aanbod vooral op de regio Deurne (Merksem, Wijnegem) en kunnen we u op elk moment laten zien wat uw mogelijkheden voor aankoop van een woning zijn.

Natuurlijk is het een grote stap die u niet zomaar neemt, zonder te weten waar u aan toe bent. Daarom helpt ons team u graag bij het maken van uw keuze, het zoeken naar een geschikte woning of de aankoop van de woning van uw dromen!

Uw droomhuis vinden

Misschien heeft u uw droomhuis al gevonden en weet u precies wat u wilt, in welke plaats of locatie en welke wensen en eisen u daarmee invult.
Het kan ook zijn dat u eigenlijk best weet wat u zou willen, maar nog niet de geschikte woning hebt gevonden die aan dat plaatje voldoet.

In welke situatie u zich ook bevindt; onze vastgoed experts helpen u verder:

  • Tijdens een persoonlijke kennismaking met zaakvoerder Patrick brengen we uw behoeften in kaart; waar zoekt u naar in een huis?
  • Uw budget is daarmee niet onbelangrijk: In welke prijscategorie zoekt u een nieuw huis of appartement?
  • We vertellen uitgebreid hoe onze werkwijze is bij de zoektocht naar uw nieuwe huis en hoe we u op de hoogte houden van de vorderingen.

Advies en begeleiding gedurende het hele kooptraject

Bij Century21 Deurne staat u er nooit alleen voor: Onze rol bij het traject van het aankopen van een huis begint bij het eerste contact en we blijven u begeleiden en ondersteunen tot het verlijden van de notariële akte.

Contacteer ons voor het maken van een afspraak >

Diensten

Vraag om een gratis waardebepaling

De verkoop van een huis start bij het bepalen van de waarde van uw woning. Daarom kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling!
 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan. >

 

Huis verkopen

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken; welke prijs moet u vragen, hoe komt u in contact met eventuele geïnteresseerden en als er een gegadigde is, hoe dan verder?

Ons team en zaakvoerder Patrick hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector en weten als geen ander dat de verkoop van een huis spannend kan zijn. U wordt daarom geholpen met raad EN daad.

Overweegt u een verkoop? Lees hier meer >

 

Huis kopen

Heeft u een huis gezien welke u overweegt te kopen? Ook daarbij kunt u de hulp van een immobiliën expert goed gebruiken!

U kunt dan ook 7 op 7 dagen in de week telefonisch bij ons terecht; uw droomhuis hoeft niet lang te wachten!Lees hier meer over het aankopen van een woning >