Ik wil mijn huis verkopen

Misschien hebt u al bedacht dat u uw huis of appartement wilt verkopen. Of misschien overweegt u wel een verkoop, maar bent u nog niet zeker wat u wilt.

De verkoop van uw eigendom is niet eenvoudig. Met het verkopen van een huis wordt u gedwongen tot het maken van veel keuzes, en die maakt u vanzelfsprekend graag goed geïnformeerd en bewust!

Omdat dit proces is moeilijk genoeg is, laten we u exact weten waar u aan toe bent en hoe dit voor u werkt:

Stap 1: Kennismaken met uw vastgoedmakelaar

Een geslaagde verkoop begint bij een geslaagde kennismaking. Onze zaakvoeder Patrick komt dan ook graag persoonlijk met u in contact. Een eerste contact kan telefonisch, maar u bent ook vrij ons kantoor binnen te lopen. Een afspraak is vervolgens zo gemaakt!

Stap 2: Het bekijken van de woning

Wanneer we bij u langs komen voor een afspraak ter plaatse, richt zich dat vooral op de waardebepaling:

  • U geeft ons een rondleiding door uw huis zodat we een goed beeld krijgen van uw woning.
  • We bekijken met elkaar waarom u wilt verkopen en per wanneer u dit zou willen. Zo ontstaat een eerste tijdspad.
  • We lichten toe hoe een schatting tot stand komt en welke factoren hierop van invloed zijn.
  • We geven u een beeld bij de minimale en maximale waarde en geven een aanbevolen verkoopprijs voor de markt.
  • We lichten toe wat de werkwijze van ons immobiliën team is en hoe het komt dat wij succesvol zijn in de verkoop van uw woning.

Stap 3: Het vervolg: aan de slag met de verkoop

Natuurlijk begint hier het echt werk pas!
Vanaf het moment dat we uw woning echt in de verkoop gaan nemen, gaan alle radars draaien. Ons team zet zich in om uw woning zo snel en gunstig mogelijk te verkopen.

Daarbij houden we actief en met zeer grote regelmaat contact met u over de vorderingen en uw dossier. Welke middelen we inzetten voor de verkoop van uw huis lichten we u graag persoonlijk toe.

Kom in contact met Patrick

Patrick en zijn team staan voor u klaar. 7 dagen per week.
Overweegt u de verkoop van uw eigendom?

Vraag hier een gratis waardebepaling aan >

Diensten

Vraag om een gratis waardebepaling

De verkoop van een huis start bij het bepalen van de waarde van uw woning. Daarom kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling!
 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan. >

 

Huis verkopen

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken; welke prijs moet u vragen, hoe komt u in contact met eventuele geïnteresseerden en als er een gegadigde is, hoe dan verder?

Ons team en zaakvoerder Patrick hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector en weten als geen ander dat de verkoop van een huis spannend kan zijn. U wordt daarom geholpen met raad EN daad.

Overweegt u een verkoop? Lees hier meer >

 

Huis kopen

Heeft u een huis gezien welke u overweegt te kopen? Ook daarbij kunt u de hulp van een immobiliën expert goed gebruiken!

U kunt dan ook 7 op 7 dagen in de week telefonisch bij ons terecht; uw droomhuis hoeft niet lang te wachten!Lees hier meer over het aankopen van een woning >