Ik wil een huis kopen

De aankoop van een woning is één van de belangrijke stappen in uw leven. Samen met Patrick Vandebriel en team vindt u het huis van uw dromen. Daarbij richten we ons aanbod vooral op de regio Deurne (Merksem, Wijnegem) en kunnen we u op elk moment laten zien wat uw mogelijkheden voor aankoop van een woning zijn.

Natuurlijk is het een grote stap die u niet zomaar neemt, zonder te weten waar u aan toe bent. Daarom helpt ons team u graag bij het maken van uw keuze, het zoeken naar een geschikte woning of de aankoop van de woning van uw dromen!

Uw droomhuis vinden

Misschien heeft u uw droomhuis al gevonden en weet u precies wat u wilt, in welke plaats of locatie en welke wensen en eisen u daarmee invult.
Het kan ook zijn dat u eigenlijk best weet wat u zou willen, maar nog niet de geschikte woning hebt gevonden die aan dat plaatje voldoet.

In welke situatie u zich ook bevindt; onze vastgoed experts helpen u verder:

  • Tijdens een persoonlijke kennismaking met zaakvoerder Patrick brengen we uw behoeften in kaart; waar zoekt u naar in een huis?
  • Uw budget is daarmee niet onbelangrijk: In welke prijscategorie zoekt u een nieuw huis of appartement?
  • We vertellen uitgebreid hoe onze werkwijze is bij de zoektocht naar uw nieuwe huis en hoe we u op de hoogte houden van de vorderingen.

Advies en begeleiding gedurende het hele kooptraject

Bij Century21 Deurne staat u er nooit alleen voor: Onze rol bij het traject van het aankopen van een huis begint bij het eerste contact en we blijven u begeleiden en ondersteunen tot het verlijden van de notariële akte.

Contacteer ons voor het maken van een afspraak >