Huis verkopen via de vastgoedmakelaar

Er zijn in België weinig personen die kiezen voor het aankopen of verkopen van hun huis zonder de tussenkomst van een vastgoedmakelaar. Dat heeft natuurlijk zijn redenen.
Een huis kopen of verkopen is immers niet eenvoudig en er komt veel bij kijken!

Naast tal van financiële zaken en tal van wettelijke verplichtingen (en rechten) voor de koper en verkoper, is er vooral heel veel werk gemoeid met de aan- of verkoop van een woning.

De keuze voor een vastgoedmakelaar die kwaliteit en kennis kan combineren voor klanten, is dus een verstandige.

Voordelen van verkoop via een vastgoedmakelaar

Natuurlijk weten wij als advieskantoor heel goed hoe we te werk gaan en waarom ons vak zo boeiend en belangrijk is. Maar als klant kunt u met veel vragen zitten.

Daarom zetten we graag een aantal voordelen van onze rol als vastgoedmakelaar in de regio uiteen:

  • Een goede vastgoedmakelaar werkt volgens strenge kwaliteitseisen waarbij het belang van de klant voorop staat.
  • Als vastgoedmakelaar in Deurne en omgeving weten we als geen ander waar kansen liggen in de huizenmarkt.
  • Onze kwaliteitsgarantie vereist dat we kandidaten voorselecteren om ongepaste bezoeken tot een minimum te beperken.
  • Ons grote netwerk en uitgebreide zichtbaarheid kunnen we maximaal inzetten voor de verkoop van uw huis. Promotie en publiciteit is daarmee doeltreffend en succesvol.
  • Met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector weten we als geen ander hoe we onroerend goed zo aantrekkelijk mogelijk maken.

Wanneer kiest u voor Century21 Deurne?

Patrick Vandebriel en zijn team vormen het Century21 advieskantoor te Deurne. Met het Century21 kwaliteitslabel maken wij daarmee deel uit van de grootste vastgoedorganisatie in de wereld
Met meer dan 175 kantoren is Century21 al ruim 21 jaar toonaangevend in de vastgoedwereld. En dat biedt u als klant ook belangrijke voordelen!

  • U vindt in gans België kantoren van Century21; daarmee kunnen wij samenwerken met onze kantoren, ook als u wilt kopen of verkopen buiten Deurne en omgeving.
  • U bent als klant zeker van kwaliteit, kennis en kunde door middel van onze kwaliteitsgarantie.
  • U weet dat u met een vertrouwd en stabiel kantoor werkt. Zo kunt u met een gerust hart samen met ons aan de koop of verkoop van een huis werken.

In contact met Century21 Deurne advieskantoor

Vanzelfsprekend kunnen we u met onze website informeren over uw mogelijkheden. Uiteindelijk wilt u echter graag weten met wie u zakendoet, en dat is voor ons gelijk!

We komen daarom graag persoonlijk met u in contact om te bekijken wat we voor de verkoop van uw huis of appartement kunnen doen.

Contacteer ons voor meer informatie >